Mezőgazdasági honlapok

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a www.mezg.hu keretén belül a mezőgazdasággal foglalkozók létrehozhatják honlapjukat. Ez az új kezdeményezés, azoknak  javasolt, akiknek mezőgazdasággal kapcsolataos vállalkozásuk van, így például kistermelők.
Különösen ajánlott azoknak, akik nem karnak szerződét kötni, papírokkal bajlódni és azoknak, akik minden reggel azzal a gondolattal ébrednek, hogy ma ki fogja átverni, pénzt kizsarolni tőlük.
Hogy miért? Hamarosan megtudhatja.

 Hozza létre honlapját nálunk! Nem kell hozzá programozó, csupán egy kis egyszerű szövegszerkesztői ismeretre van szükség. Drupal alapú tárhely a mezőgazgazdasággal kapcsolatos honlapok számára.


Ez egy új kezdeményezés, aminek a keretén belül mindezt ingyen meg lehet tenni. Amennyiben sikeres lesz ez a kezdeményezésünk, akkor is megmarad az ingyenesség a létrehozásra, viszont a további fennmaradásért kell majd egy jelképes összeget fizetni, de csak fél vagy egy év múlva.
Amennyiben felkeltette érdeklődésüket ké , k              kkkrjük, hogy e-mailben érdeklődjönek vagy telefonon érdklődjönek Kovács Istvánnál.

Elérhetőpségek:
E-mail: info@mezg.hu
Telefon: +36 20 9583289
MSN: info@mezg.hu
Skype: mezogazdasag

Részeletekről folyamatosan tajékoztatjuk Önöket.
Annyit azonban fontos tudniuk, hogy sajatnev.mezg.hu, illetve www.sajatnev.mezg.hu domainú honlapok készíthetők, amihez jár egy sajatnev@mezg.hu e-mail hozzáférés is.
A honlap több mint honlap lehetőségét fogja biztosítani, ugyanis onnan Önnek üzenetet is lehet majd küldeni valamint számos további lehetőségeket is nyújt. Lehetőség lesz a tartalomhoz történő hozzáférést elválasztani a regisztrált látogatók és nem regiszt felhasználó szerint, vagy akár további csoport szerint. A honlap szerkesztése egy egyszerű szövegszerkesztős felületről valósítható meg, ahot képeket is fel lehet tölteni. Ez nem igényel programozói tudást, csak némi szövegszerkesztői ismeretet. A képeket program fogja lekonvetrálni interneten megjeleníthető méretűre, ezért bármekkora kép feltölthető.

Próbaképpen kipróbálhatja a leendő honlapja egy oldalának szerkesztését!
Ehhez azonban be kell lépni a következő adatokkal:
Felhasználónév: próba
Jelszó: honlap
Az oldal linkje: http://honlap1.mezg.hu/
 Bátran "rontsa" el az oldalt, majd kijavítjuk, ha ezzel egy másik próbálkozó nem előz meg.Mi azt nem vizsgáljuk, hogy valaki üzleti szándékkal hoz-e létre az érintett körnek honlapokat, vagy pedig saját magának, esetleg ismerősének. Ilyen esetben a visszaélések elkerülése végett, át kll adni a megrendelőnek a szerkesztéshez szükséges adatokat, így a teljes jogosultsággal bíró felhasználói nevet és a jelszót. Azt, hogy ezt mikor tszi meg, mi nem vizsgáljuk, viszont ha a tulajdonos kéri, mi új jogosultságot adunk neki. A tulajdonos az, akiről vagy amiről szól a honlap.

Azt is fontos tudni, hogy a tartalom elválik a megjelenés kinézetétől, így az is szerkeszthető. Több előre elkészített sablon közül lehet majd választani, amit egy külön programmal a saját igényekhez lehet alakítani. Ehhez viszont javasolt a jártasság, viszont programozói ismeretek ehez sem szükségesek.
Így látványos honlapok hozhatók létre, ennél az oldalnál jóval látványosabbat. Csupán az Ön vagy segítője fantáziájától függ.Tehát íme egy ötlet és lehetőség. Kérjük a visszajelzést, hogy érdemes-e ezzel tovább foglalkoznunk?
Technikailag már megoldott az egész, rajtunk nem múlik, sőt még az anyagiakon sem, csupán Őnön. Érdeklődős esetén egy vagy több oktató videót kell készítenünk, amit a portálon ingyen megnézhet.
Kérjük, hogy vegyen részt az akcióban, ezzel segíti a többi vállakozót, Ön pedig helyzeti előnyhöz jut!


Mezőgazdasági vállalkozások nagyobb térképen való megjelenítése


Íme a kísérletezgetéshez:
 

 


Ismerkedésként próbálja ki a http://honlap1.mezg.hu/ honlapot.
Belépéshez használja a következőket:
Felhsználói név: próba
Jelszó: honlap 

Nyugodtan elronthatja, majd mi kijavítjuk.